SITNESS LOUNGESTOL

3.665,00 kr.
Inkl. moms Levering: 1 til 3 uger

SITNESS FOR HOME.

Antal
Sidste elementer på lager

  • Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med BlueCare ApS, har vi brug for følgend Kunde- & Privatlivspolitik Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger. For at du kan indgå aftale med BlueCare ApS, har vi brug for følgend
  • Levering

Leveringstiden for din ordre er 3-21 hverdage.

BlueCare ApS afsender varer med følgende: GLS - Erhverv.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.


Du vil kunne vælge imellem at få pakken sendt "uden omdeling" eller "med omdeling".


Du vil altid modtage et track and trace nr. Levering Leveringstiden for din ordre er 3-21 hverdage. BlueCare ApS afsender varer med følgende: GLS - Erhverv. Fragten bliver beregnet ud fra vægt.
 Du vil kunne vælge imellem at få pakken sendt "uden omdeling" eller "med omdeling".
 Du vil altid modtage et track and trace nr.
  • Varens stand ved returnering.

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet Varens stand ved returnering. Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet

SITNESS FOR HOME. STOLEN SOM FØLGER DINE BEVÆGELSER. I SORT SKIND OG BEN I EGETRÆ. STEL I BØRSTET STÅL.

SÆDEHØJDE: 44-47 CM - TOTALHØJDE: 85-88 CM

S135
1 Enhed